طرز تهیه کیک مکزیکی با 2 روش

طرز تهیه کیک مکزیکی, تهیه کیک مکزیکی, کیک مکزیکی با کرم پاتیسیر طرز تهیه کیک مکزیکی با گاناش شکلاتی

آموزش پخت کیک مکزیکی با طعم فوق العاده

کیک مکزیکی یکی از کیک های شکلاتی خانگی خوشمزه است که می توانید آن را با گاناش شکلاتی یا خامه شیرینی تزئین کنید. تورتا مکزیکی خانگی یکی از انواع کیک های شکلاتی است. با کمی مهارت می توانید یک کیک مکزیکی خانگی خوشمزه داشته باشید. در ادامه مطلب دو روش مختلف برای تهیه کیک مکزیکی خوشمزه را با شما در میان می گذاریم. تفاوت اصلی تورتا مکزیکی خانگی با سایر کیک های شکلاتی تزیین کیک با سس شکلاتی و خامه واقعی است.کیک مکزیکی با پوشش گاناش شکلاتی مواد کیک مکزیکی با پوشش گاناش شکلاتی مواد برای 10 نفر زمان آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت 45 دقیقه تخم مرغ 6 شکر 1 لیوان آب 1/4 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد بادام هندی 2/1 پیمانه 2 فنجان روغن مایع 1/4 فنجان کاکائو 1 قاشق غذاخوری قهوه 1 1 قاشق مرباخوری، بکینگ پودر، 1 قاشق مرباخوری، مواد لازم برای سس شکلات، شیر، 1 پیمانه پودر کاکائو، 4 قاشق غذاخوری شکر، 6 قاشق غذاخوری خامه، 1 تخم مرغ (سفید)، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری پودر قند، 1 قاشق غذاخوری وانیل، 1/4 قاشق چایخوری مواد، گاناش شکلاتی، 200 گرم شکلات، خامه صبحانه 200 گرم کیک مکزیکی با کرم پاتیسیر, طرز تهیه گاناش کیک مکزیکی, کیک مکزیکی شکلاتی طرز تهیه مکزیکی کیک با پوشش گاناش شکلاتی
  آرد، مخمر، کاکائو و قهوه را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.برای تهیه تارت ابتدا تخم مرغ ها را بزنید تا یکدست شود سپس وانیل و شکر را اضافه کنید و 10 دقیقه با دور تند هم بزنید. در حین هم زدن آب و سپس روغن را اضافه کنید. آرد را در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مواد را به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود و روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و بعد از خنک شدن کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و کیک را با خامه و میوه ها پر کنید. و آجیل روی کیک را با خامه بپوشانید و سپس روی آن سس شکلاتی بریزید و با خامه اصلی از داخل به بیرون کیک دایره هایی بکشید و سپس با نوک یک کیک از داخل به بیرون کیک خطوط شعاعی بکشید. قاشق و سپس بین این خطوط خطوطی از بیرون را به سمت کیک بکشید تا خامه رویال به شکل مربع روی کیک در بیاید. خیلی سفت میشه بعد داخل قیف ریخته و روی کیک تزیین میشه.برای تهیه سس شکلاتی همه مواد را با هم مخلوط کرده و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود و پس از خارج شدن از روی حرارت روی کیک را کاملا با سس شکلاتی بپوشانید.اگر نمی خواهید از خامه و سس شکلاتی واقعی روی کیک استفاده کنید، می توانید از گاناش شکلاتی برای تزیین کیک استفاده کنید. برای تهیه گاناش شکلاتی خامه و شکلات را روی آتش می گذاریم و هم می زنیم تا کاملا یکدست شود سپس از روی حرارت برداشته و وقتی کمی خنک شد روی کیک را با گاناش می پوشانیم نکته: دستور اصلی کیک به این صورت است که آن را با خامه و سس شکلاتی واقعی تزئین کنید، اما می توانید روی کیک را با گاناش بپوشانید. کیک مکزیکی با خامه قنادی مواد کیک مکزیکی با خامه قنادی 6 تخم مرغ آرد سفید 6 قاشق غذاخوری شکر 6 قاشق غذاخوری کاکائو 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری خامه واقعی به طعم مربای زردآلو یا خامه قنادی 1/5 پیمانه شکلات بدون مغز 2000 گرم به مقدار 150 گرم خمیر خامه ای: ۱ و ۱/۲ فنجان شیر گرم، ۳ عدد زرده تخم مرغ، وانیل، ۱/۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت، ۳ قاشق غذاخوری شکر، ۱/۳ پیمانه آرد سفید، ۲ قاشق غذاخوری طرزتهیه کیک مکزیکی, اموزش کیک مکزیکی, کیک مکزیکی طرز تهیه کیک مکزیکی با خامه شیرینی

طرز تهیه کیک مکزیکی با پف خامه ای

بیشتر بخوانید:  طرز رولت خرما و گردو

در قالب کیک پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود.سفیده تخم مرغ را جداگانه بزنید تا کاملا سفت شود و وقتی کاسه را برگردانید تکان نخورد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید تا کرمی و کشدار شود سپس کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را به زرده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید سپس آرد الک شده را اضافه کنید. 3 مرحله به مواد اضافه کنید و به همین ترتیب مواد را هم بزنید تا پفک نخوابد. تارت را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد، پس از سرد شدن، تارت را از قالب خارج کرده و سه لایه برش بزنید و بین لایه ها خامه شیرینی پزی یا مربا بمالید و لایه ها را یکی روی هم قرار دهید. سپس شکلات را رنده کرده و در بن ماری ذوب کرده و روی کیک را کاملا بپوشانید. خامه رویال را طبق دستور قبلی آماده کنید و به صورت خطوط دایره ای روی کیک بمالید و روی آن را تزئین کنید. برای تهیه خامه قنادی زرده تخم مرغ را با شکر بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود سپس وانیل را اضافه کنید. شیر را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط آرد و نشاسته را الک کنید و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و مخلوط را در ظرف نچسب روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. شعله را خاموش کنید.در این مرحله می توانید خامه را با اسانس های مختلف طعم دار کنید، مثلاً 50 گرم شکلات سفید اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.خامه قنادی را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم و سپس استفاده می کنیم. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی آب دندون مازندران

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …