مربای زرشک، مربای آلبالو، مربای انار، مربای کیوی و مربای گوجه سبز یکی از خوشمزه ترین مرباها هستند که طعم ملسی دارند و می توانید به آسودگی آنها را در منزل تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه مربای انار آموزش داده شده میباشد با بیتوته همراه باشید
مقدار تهیه: 3 تا 4 پیمانه
مواد لازم:
آب انار | سه و نیم پیمانه |
دانه انار | یك پیمانه |
شكر | سه پیمانه |
آب لیمو | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
1- ابتدا برای معینکردن غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.
2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.
3- در کاسه بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت میانه قرار دهید و به مدت 30 لحظه آن ها را بجوشانید.
4- دانههای انار و آب لیمو را به کاسه افزایش كنید و 30 لحظه ی دیگر آن ها را بپزید.
5- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی کاسه سرد شده بچكانید و کاسه را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده میباشد.
6- مربا را در کاسه نظافت بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.