وقتی دمای دماسنج همچنان به افت ادامه میدهد و به صفر و حتی کمتر میرسد، به یاد داشته باشید که طبیعت غذاهای مختلفی در اختیار ما قرار داده است که اولین ویژگی آن گرم کردن بدن است. در این مقاله کوتاه روش تهیه دو نوشیدنی چسبناک داغ را به شما آموزش می دهیم، با ما همراه باشید، نوشیدنی زنجبیل از آن دسته ادویه های باستانی است که تاثیر بسزایی در گرم شدن بدن دارد. زنجبیل به دلیل دارا بودن ترکیبات ضد باکتری سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.تهیه نوشیدنی با زنجبیل حرارت درونی بدن را افزایش می دهد و قدرت بدنی شما را افزایش می دهد.مواد لازم: یک تکه زنجبیل تازه، نیم لیتر آب، نیم لیتر لیمو ترش، عسل به اندازه کافی آماده سازی: زنجبیل تازه را به ورقه های نازک برش دهید. می توانید ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید، برگ های زنجبیل را در یک پیمانه آب بریزید و بجوشانید تا آب آن نصف شود، سپس حرارت را خاموش کنید و جوشانده خود را در فنجان بریزید و یک قاشق غذاخوری عسل را به نوشیدنی زنجبیل خود اضافه کنید. هم بزنید تا شیرین شود.عسل همچنین دارای خواص آنتی باکتریال طبیعی بسیار خوبی است و بدن شما را تقویت می کند.نوشیدنی های گازدار، نوشابه های انرژی زا و غیره را کنار بگذارید. و خود را با یک فنجان نوشیدنی زنجبیل داغ پذیرایی کنید و از خواص آن نهایت استفاده را ببرید.نوشیدنی دارچین نیز مانند زنجبیل خواص فوق العاده ای به خصوص در طب سنتی علاوه بر طعم دادن به غذا دارد. . این ادویه آرامش بخش است و در عین حال قند خون را تنظیم می کند.مواد لازم: چوب دارچین ۲ پیمانه آب، یک لیوان شاخه میخک، یک قاشق غذاخوری عسل، در فنجان بریزید، در صورت تمایل یک عدد میخک داخل آن بریزید. یک قاشق غذاخوری عسل را به نوشیدنی دارچینی خود اضافه کنید و بنوشید.اگر باردار هستید از مصرف زیاد دارچین خودداری کنید. .
برچسبدرست کردن انواع نوشیدنی درست کردن نوشیدنی درست کردن نوشیدنی دارچین درست کردن نوشیدنی زنجبیلی درست کردن نوشیدنی های گرم روش تهیه نوشیدنی دارچین روش تهیه نوشیدنی زنجبیلی طرز تهیه نوشیدنی زنجبیلی نوشیدنی های زمستانی نوشیدنی های فصل زمستان
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه خامه ترش در خانه با ساده ترین مواد موجود. خامه ترش یکی از …