طرز تهیه انواع ترشی خرفه

طرز تهیه انواع ترشی با خرفه, طرز تهیه ترشی خرفه با هویج, ترشی خرفه با بادمجان طرز تهیه ترشی خرفه
می توانید ترشی خرفه را با سبزیجات دیگری مانند هویج، گوجه فرنگی و بادمجان درست کنید. طعم ملایم و ملایم ترشی خرفه آن را برای معده درد مفید کرده است خواص ترشی خرفه ترشی خرفه طعمی ملایم و ملایم دارد و برای مبتلایان به معده درد و سردرد مفید است به توصیه پزشکان سنتی بهتر است استفاده از نعناع در ترشی خرفه مصرف زیاد خرفه باعث از بین رفتن اشتها و کاهش بینایی می شود. به همین دلیل پزشکان طب سنتی از نعناع و کرفس به عنوان داروی خرفه استفاده می کردند، خوردن خرفه به صورت خام یا پخته باعث کاهش تب، تصفیه خون، کاهش حرارت داخلی، رفع تشنگی و افزایش ادرار می شود. خرفه برای زخم معده و اسیدی شدن معده مفید است، خرفه تنظیم کننده قاعدگی است و برای بی خوابی، درمان ناراحتی های خونی و سرفه های طولانی مدت مفید است. ترشی خرفه با بادمجان, طرز تهیه ترشی برگ خرفه, شور خرفه طرز تهیه خرفه ترشی
آن را خوب بشویید و پس از آبکشی با چاقو خرد کنید. خرفه را با کمی سرکه، سیر، گلپر، ادویه کاری و فلفل روی آتش بگذارید و به محض جوش آمدن سرکه حرارت را خاموش کنید.ماریناد را داخل شیشه بریزید و اگر سرکه کاملا روی خرفه را نپوشاند، کمی سرکه دیگر اضافه کنید.این ترشی را می توانید به محض آماده شدن میل کنید، توجه داشته باشید که خرفه یکی از گیاهانی است که مصرف آن در دوران بارداری محدود است.ترشی خرفه با گوجه فرنگی مواد لازم برای ترشی خرفه با گوجه فرنگی: گوجه فرنگی درشت ۲ کیلوگرم، سرکه ۳ عدد سفید 2 پیمانه نمک مقدار لازم فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری زردچوبه 1 قاشق غذاخوری ترشی خرفه با بادمجان, طرز تهیه ترشی برگ خرفه, شور خرفه طرز تهیه خرفه ترشی

با گوجه فرنگی خرفه را به اندازه دو بند انگشت خرد کنید گوجه ها را با رنده درشت رنده کنید سیر را با لبه پهن چاقو خرد کنید. ۲ پیمانه سرکه را در قابلمه روی آتش بگذارید تا بجوشد، خرفه، گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا نیم ساعت بجوشد، به محض آبدار شدن مخلوط کافی است. سرکه کافی نیست، می توانید کمی اضافه کنید، حرارت را خاموش کنید، سیر، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و پس از سرد شدن در شیشه در یخچال نگهداری کنید.ترشی خرفه با هویج: مواد لازم برای ترشی خرفه با هویج: سبزی خرفه 5-6 کیلو، نعناع 200 گرم {ریز خرد شده}، هویج رنده شده نیم کیلو، سیر ریز شده 2 حبه، تقریباً 200 تا 150 گرم، 200-150 گرم 8 حلقه فلفل سبز خرد شده نمک، 5 قاشق غذاخوری سرکه، به میزان لازم.خرفه را به همراه هویج رنده شده، سیر ریز شده، نعناع خرد شده، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و سرکه را اضافه کنید. حرارت را روشن کنید و صبر کنید تا سرکه بجوشد. شعله را خاموش کنید و بعد از سرد شدن سرکه را در شیشه ها بریزید. می توانید مرحله حرارت را رها کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در شیشه را ببندید. اگر می خواهید تهیه کنید اگر ترشی خرفه با کلم دارید می توانید به جای هویج از کلم خرد شده یا گل کلم ریز خرد شده استفاده کنید ترشی خرفه با بادمجان: مواد لازم برای ترشی خرفه با بادمجان: خرفه 3-4 کیلوگرم، بادمجان نیم کیلو، خیار کیلویی به میزان دلخواه سرکه 4 تکه نمک 2 لیتر به میزان دلخواه فلفل نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری رازیانه یک قاشق سیاه دانه یک قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی خرفه با بادمجان ریشه خرفه را بشویید و آبکش کنید و پس از خشک شدن خرفه و ساقه های آن را با چاقو خرد کنید. بادمجان و خیار را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سرکه و کمی نمک را مخلوط کرده و در قابلمه ای بریزید و روی آتش بگذارید.بادمجان و خیار و خرفه را به سرکه اضافه کنید و به محض اینکه جوش آمد حرارت را خاموش کنید.فلفل، رازیانه و سیاه دانه را اضافه کنید. سیر را ریز خرد کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس در ظرفی ریخته و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی را می توانید به محض آماده شدن میل کنید، می توانید مقداری نمک نیز به این سرکه اضافه کنید، اگر نمی خواهید از خیار استفاده کنید، برای تهیه ترشی فقط از بادمجان و برای ادویه ها فقط از زردچوبه و فلفل استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …